Image

Manicure bij Daisy Roman

Onze manicure behandeling is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels, verzorging van de handen door serum en nagelriemolie en een handmassage. We sluiten af met een verzorgende handcreme. Uiteraard worden uw nagels gelakt met een nagellak naar keuze.

Op zijn tijd een manicure behandeling is zeker geen overbodige luxe. Samen met onze voeten, hebben onze handen veel te verduren. Bij een manicure behandeling wordt met name aandacht aan onze handen en natuurlijke nagels besteed. Dit kan door middel van een heerlijke Spa manicure, Teenage manicure (t/m 19 jaar) of Homme behandeling.

Verzorgende manicure

Desinfecteren van uw handen. Reinigen en verzorging van de nagels en nagelriemen, modelleren van uw nagels, nagels polijsten, evt. nagels lakken met topcoat en handcrème. Tijdsduur +/- 30 min.

Teenage manicure (t/m 19 jaar)
Manicure behandeling voor tieners tot en met 19 jaar. Desinfecteren van de handen. Reinigen en verzorging van de nagels en nagelriemen, modelleren van de nagels, nagels polijsten, evt. nagels lakken met topcoat.

Manicure voor de man

Manicure behandeling voor de moderne man. Desinfecteren van uw handen, reinigen en verzorgen van de nagels en nagelriemen, modelleren van de nagels, evt. nagelverharder en tot slot een verzorgende handcrème.